Reivindicacions pròpies de l’escola

Aquest grup de treball intenta atendre les necessitats més inmediates que té la nostra escola Paco Candel.

Ens marquem objectius de millora en les instal·lacions del centre, sempre de manera coordinada amb l’equip directiu de l’escola.

En cursos anteriors, l’AFA destina part dels seus ingressos en la compra de material per l’escola, així va ser quan es va fer una gran aportació per posar la biblioteca de l’escola en marxa.

Aquest any, ens hen fixat un objectiu difícil, però no impossible. Aconsguir diners suficients per la instal·lació d’una cobertura per la pista del pati, (‘tendall’)

Si algú vol col·laborar o participar, envieu mail a afapacocandel-volemcreixer@googlegroups.com

Accions

1. Rifa Primavera 2015
Venda de números de rifa per aconseguir recaudar el màxim de diners possibles que aniran destinats a complir amb el projecte de millores d’instal·lacions de l’escola Paco Candel, en concret posar una cobertura textil a la pista del pati per protegir als nostres nens i nenes de les altes temperatures.
  • Data inici: 03/2015
  • Data fi: 06/2015
  • Data sorteig: pendent de determinar-serà al juny-
  • Premi: 100 euros + regal sorpresa
2. Caseta Festes Santa Eulàlia
Un grup de pares i mares de l’escola Paco Candel, a les festes de Santa Eulàlia, destinaran el seu esforç i temps en portar una caseta.L’objectiu d’aquesta iniciativa és, per una banda recaptar diners amb la venda de begudes i snacks per destinar-los al finançament de la cobertura de la pista del pati, i d’un altre, reforçar la presència de l’escola Paco Candel al barri de Santa Eulàlia.
  • Dates inici: 04/06/2015
  • Data fi: 07/06/2015
3. Recollida signatures
Es volen recollir diferents signatures per reclamar que s’iniciïn els tràmits convenients per tal de que la construcció de l’edifici de l’escola esdevingui una realitat en els propers 2 anys. Diferents comerços del barri i associacions ens ajudaran també en aquesta tasca.
  • Dates inici: 01/05/2015
  • Data fi: pendent de determinar